Funkis til syv millioner

I helgen var det visning på en ny Kjelsås-enebolig i moderne funkis.

Kjelsås: I Jetteveien på Kjelsås var det lørdag og søndag visning på en ny enbolig med utgangspris 6 950 000 millioner kroner. Krogsveen-megler Tor Christian Togstad kan fortelle at boligen er sjelden kost.
- Det er ikke ofte at nye eneboliger er til salgs i området Grefsen/Kjelsås. Tomter er også nesten umulig å få tak i. I tillegg ligger denne eiendommen flott til høyt, solrikt og fritt innerst i en blindvei med utsikt. Marka og bademuligheter på Stilla er også rett ved, sier Togstad.
Boligen ligger på fellestomt med to andre tilsvarende nyoppførte hus, men har egen hage, og hele tre terrasser den ene på taket. Boligen har gjennomgående høy standard ifølge Togstad.
- Nabohuset ble solgt i høst, til og med før visning. Generelt har boligmarkedet i dette området hatt en vanvittig utvikling i løpet av de siste årene. Ett eksempel er en tre-roms OBOS-leilighet i Myrerveien på Kjelsås som nå går for rundt 2,3 2,4 millioner. For tre fire år siden ble tilsvarende leiligheter solgt for kanskje litt over halvannen million, sier Togstad.
Han tror ikke boligprisene på Grefsen/Kjelsås går ned med det første.
- En grunn til at området holder seg så høyt i pris, og at det meste går over takst, er at folk som ønsker begge deler får det på Grefsen/Kjelsås. Både marka og nærhet til sentrum. I tillegg er kollektivtilbudet meget bra her, også med tanke på T-baneringen i Nydalen, sier megleren.
Før Nordre Aker Budstikke gikk i trykken mandag ettermiddag fikk vi en oppdatering etter helgens visning.
- Det er flere interessenter etter helgens visninger. Foreløpig har vi ikke mottatt noe bud, men det krever selvsagt noe tid å ordne med finansiering. Så får vi bare vente i spenning, sier Togstad.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.