Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Funky og rocka vårkonsert

SheBop Big Band: Et rent dameband som for anledningen hadde tatt med et par herrer.
SheBop Big Band: Et rent dameband som for anledningen hadde tatt med et par herrer.
Kampen Veteranorkester og SheBop Big Band spilte i helga vårkonsert i Holmlia kirke.

Kampen veteranorkester: Under ledelse av Hasse Ørbjo.

Aspirantene: Dimitri Hermanson, Mathias Thiedemann, Anna Riksaasen, Oscar Adama Solum og Peter Zumbo har ikke spilt så lenge, men imponerte publikum med «Lisa gikk til skolen» og «Fader Jakob». FOTO: ØYSTEIN DAHL JOHANSEN

HOLMLIA: Men det var aspirantene i Holmliaskolenes musikkorps som dro mest applaus fra de mange publikummerne. Under ledelse av Mette Thiedemann frAmførte de "Lisa gikk til skolen" og "Fader Jakob" til stor applaus fra de mange frammøtte.

– Det gikk helt fint. Jeg begynte å spille i februar, forteller Peter Zumbo som spiller trommer i aspirantgruppa.

Kampen veteranorkester

Det var de noe mer erfarne herrene i Kampen veteranorkester som innledet årets vårkonsert i Holmlia kirke. Med låter som "Musik ska' byggas ut av glädje", "Charleston forever" og "Glenn Miller medley" fikk de det til å riste i dansefoten til flere av publikummerne. De avsluttet på tradisjonelt vis med "Kampeguttas melodi" til stor applaus fra publikum.

Storbandkonsept

Holmliaskolenes musikkorps har det siste året jobbet mye med et storbandkonsept og dette fikk de vist fram på lørdagens konsert. I tillegg til tradisjonelle korpsinstrumenter ble de akkompagnert av bass, gitar og piano, noe som ga funky og rocka lyd, spesielt på låtene "Grooved pavement" og Steve Wonders "Sir Duke".

Rent dameband

Konserten ble avsluttet av SheBop Big Band som øver på Bjølsen skole. Storbandet består av kvinner som spiller tradisjonell storbandmusikk. På konserten fikk de likevel litt drahjelp av mannfolk.

– Vi er i utgangspunktet er rent dameband, men det blir litt kjedelig så vi har tatt med noen herrer i dag, sa Vigdis Kromvoll i SheBop Big Band til Østkantavisa.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!