RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Funky og rocka vårkonsert


Et rent dameband som for anledningen hadde tatt med et par herrer.
Et rent dameband som for anledningen hadde tatt med et par herrer.
Det var aspirantene i Holmliaskolenes musikkorps som dro mest applaus da de spilte sammen med Kampen Veteranorkester og SheBop Big Band på vårkonserten lørdag.

HOLMLIA: - De har ikke spilt så veldig lenge, men de er blitt veldig flinke synes vi, sa leder i Holmliaskolenes musikkorps, Vigdis Kromvoll, da hun introduserte aspirantene.

Under ledelse av Mette Thiedemann fremførte de «Lisa gikk til skolen» og «Fader Jakob» til stor applaus fra de mange fremmøtte.

- Det gikk helt fint. Jeg begynte å spille i februar, forteller Peter Zumbo som spiller trommer i aspirantgruppa.

Kampen veteranorkester

Det var de noe mer erfarne herrene i Kampen veteranorkester som innledet årets vårkonsert i Holmlia kirke. Med låter som «Musik ska' byggas ut av glädje», «Charleston forever» og «Glenn Miller medley» fikk de det til å riste i dansefoten til flere av publikummerne. De avsluttet på tradisjonelt vis med «Kampeguttas melodi» til stor applaus fra publikum.

Dameband

Holmliaskolenes musikkorps har det siste året jobbet mye med et storbandkonsept og dette fikk de vist fram på lørdagens konsert. I tillegg til tradisjonelle korpsinstrumenter ble de akkompagnert av bass, gitar og piano, noe som ga funky og rocka lyd, spesielt på låtene «Grooved pavement» og Steve Wonders «Sir Duke». Konserten ble avsluttet av SheBop Big Band som er et storband bestående av kvinner som spiller tradisjonell storbandmusikk. På konserten fikk de likevel litt drahjelp av mannfolk.

- Vi er i utgangspunktet er rent dameband, men det blir litt kjedelig så vi har tatt med noen herrer i dag, sa Vigdis Kromvoll.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere