*Nettavisen* Nyheter.

Funnet død i Alta

Jarle Ramberg er funnet død, men familien på Stovner har fortsatt mange ubesvarte spørsmål om hva som skjedde. Foto: Foto: Politiet

Stovner-mannen Jarle Ramberg ble søndag funnet død i fjellet i Alta.

STOVNER / ALTA: I november i fjor leide Jarle Ramberg en bil i Asker, og kjørte de 290 milene til Alta, hvor han parkerte bilen ved et fjell. Etterpå ringte han seks ganger til politiets nødtelefon og ba om hjelp. Siden den gang hadde ingen hørt fram Ramberg, før han ble funnet død søndag.

– Det var et sjokk å få beskjeden, selv om jeg var forberedt på det, sier Jarles lillebror, Ståle Ramberg til VG Nett.

Tungt

Ifølge VG Nett ble Ramberg funnet med både lommebok, sertifikat og nøklene til bilen han kjørte. Det var en turgåer som fant Ramberg i 19-tida søndag.

– Jeg har hele tiden trodd at de ville finne Jarle i fjellet, basert på telefonsamtalene med Hovedredningssentralen der han sa at han frøs. Men man kan aldri forberede seg hundre prosent på et sånt budskap. Vi har det tungt nå, sier Ståle Ramberg til VG Nett.

Jarles samboer, mor og seks søsken samlet seg natt til mandag i Ståles leilighet på Stovner.

– Nå kommer det til å bli mye sorg. Vi har holdt sorgen på vent så lenge, fordi vi ikke har visst noen ting, sier Ramberg.

Mysterium

Selv om familien nå har fått svar på hvor Jarle er, har de fortsatt mange spørsmål som står ubesvart.

– Bare halve mysteriet er løst. Spørsmålet om hvorfor Jarle reiste, uten å fortelle det til verken samboeren eller noen andre, ligger fortsatt og svirrer oppi hodet. Det er noen mennesker som må ha informasjon. Det tenker jeg på hver dag, døgnet rundt, sier Ståle Ramberg til VG Nett.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.