*Nettavisen* Nyheter.

Furuset hockey håper på en god vår

Fortviler: Jonas Sundberg og keeper Marius Moltzau depper etter at Ringerike legger på til 8-1. ALLE FOTO: ANDREAS LINDBÆK Foto: ALLE FOTO: ANDREAS LINDBÆK

Furuset hockey er plantet helt sist på tabellen. Men både spillere og trener har stor tro på at de ender mye høyere når sesongen er over.

Klikk på bildet for å forstørre.

HAR TROA: Kaptein Martin Ytterstad var på isen for andre gang etter tre måneder skadefravær lørdag mot Ringerike.

FURUSET FORUM: Sesongen til Ulvene fra Groruddalen har vært alt annet enn positiv så langt. Etter 24 kamper har laget tapt 19 og kun vunnet fem oppgjør.

Lørdag tapte de 8-1 mot de suverene serielederne Ringerike, i en kamp laget hang brukbart med på i to perioder.

– Vi henger godt med Ringerike de to første periodene. Vi merker at vi ikke er godt nok trent mot slutten, og da renner det inn unødvendige mål, sier trener Peter Sundberg.

Kaptein Martin Ytterstad mente at laget fort kunnet vunnet kampen.

– Vi møter et bedre lag, og det synes mot slutten. Men vi er spillemessig på høyde, og jeg mener vi fort kunne vunnet denne kampen, sier han.

Skademareritt

Furuset hockey, som har blitt seriemester fire ganger og norgesmester hele sju ganger, hadde som ambisjon i år å kjempe blant de åtte beste.

– Hvorfor har dere slitt så mye denne sesongen?

– Jeg har aldri opplevd så mye skader og sykdom i et lag som det vi har hatt her. Så langt i sesongen har ikke vi spilt med samme lag i to kamper, sier Sundberg.

Han mener at laget og klubben har stort potensial og håper at de kan få en god avslutning på sesongen.

Jobber med samarbeid

– Det har vært mye arbeid å få inn en vinnerkultur i klubben. Spillerne må vise at de hater å tape kamper. Jeg håper vi kan få inn unge sultne spillere. Målet vårt nå er å klatre opp blant de ti beste, sier Sundberg, som sier at klubben jobber med en samarbeidsavtale med Lørenskog.

– Vi har ryddet opp i økonomien og alt ligger til rette her. Med en samarbeidsavtale med Lørenskog kan vi låne spillere fra dem og kanskje til og med sende noen av våre til dem, sier han.

LES FLERE SPORTSNYHETER PÅ DITTOSLO

Martin Ytterstad, som har vært skadet i tre måneder, mener at klubben står foran tre viktige kamper.

– Jutul, Rosenborg og Narvik blir viktige kamper. I siste halvdel skal vi slå til, sier Ytterstad.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.