RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Furuset Vel arrangerer Ruskenaksjon

Furuset: Furuset Vel arrangerer Ruskenaksjon tirsdag 9. mai fra kl. 17.00 og oppfordrer alle til å gjøre en innsats for trivsel og et bedre miljø, melder Bydel Alna på sine nettsider.
Furuset Vel inviterer medlemmer og Furusetbeboere til å være med på å rydde søppel på fellesarealer, langs tur- og gangveinettet til og fra Grorud stasjon, Furuset Senter, Sletta ved Furuset skole, parken mellom Furuset kirke og Furuhuset.
Vellet oppfordrer til å engasjere hele familien og bli med på å rydde opp i grøftekanter og skråninger utenfor der du bor. Det blir også dugnad på uteområdene rundt Furusetheimen.
Furuset Vel oppfordrer alle til å ta med arbeidshansker, rive og godt humør. Dersom du ikke har søppelsekker, kan dette hentes på Furuset Vel tirsdag 9. mai fra kl. 12.00. Fra rundt klokken 19.30 serverer vellet lasagne med salat og baguetter på Furusetheimen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere