RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Furusets nye kulturelle arena


Selv på liten og trang scene går det an å danse. Og attpåtil ha det mora$PHOTOHEADER_ON$$PHOTOHEADER_OFF$
Selv på liten og trang scene går det an å danse. Og attpåtil ha det mora$PHOTOHEADER_ON$$PHOTOHEADER_OFF$
De lokale raperne og danserne innviet sin nye tumleplass på Furuset Senter med egen konsert.

FURUSET:  Bydel Alna har hørt på ønskene om lokale møteplasser. Der NAV har flyttet ut og Groruddalssatsningen har flyttet inn, var det rigget scene. Og da er de lokale stjernene ikke vanskelig å be.

Opplevelse


Shani Mani var først ute. Og han elsker tydelig å opptre. Med egne tekster, som begynner å bli velkjente selv for en gammel bladfyk, og en beat som drar, er det han en opplevelse av de bedre å ta med seg.

Show


Jentene i Massive Riddim er mange, men selv med knøttliten sceneplass, greier de å formidle tøft og ganske så eksplosivt.

En annen som også elsker å stå på scenen er Jonas Benyoub. Og sammen med RightRime & Amani har det blitt en svært så spennende trio. Synger som få andre og ganske så melodiøst. Skal bli spennende å følge videre.

 

Hjemmebane


På hjemmebane så det endelig ut til å ha løsnet for Day’n Night. Borte var sjenertheten som lett kan forveksles med litt arroganse på scenen. Blide gutter som tydelig hadde det moro, smittet umiddelbart over på et heller blandet publikum. Bare å glede seg til fortsettelsen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere