RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fyll og rus i helgen


PROMILLEKJØRING: Både på Mosseveien, på Abildsø og på Dal/Brenna ble det tatt fyllekjørere i helgen.
PROMILLEKJØRING: Både på Mosseveien, på Abildsø og på Dal/Brenna ble det tatt fyllekjørere i helgen. Foto: Illustrasjonsfoto: Karl Andreas Kjelstrup
Fyll og rus er stikkord som går igjen i Manglerud-politiets logg for helgen.

Fire berusede i bilen

DAL/BRENNA: Politiet stoppet natt til fredag en bil i Enebakkveien ved Dal/Brenna. I denne var det fire godt berusede personer inkludert sjåføren. En 21 år gammel kvinne ble kjørt sentralarresten.

Stakk fra politiet

HØYENHALL: Politiet forsøkte natt til fredag å få kontroll på en person som lusket rundt på Høyenhall skole. Han klarte å stikke av. Det var ikke tegn til innbrudd så han ble nok skremt av politiet før han fikk gjort noe.

Knust rute

BEKKELAGET: Fredag morgen ble det meldt om innbrudd i en bolig i Dalheimveien på Bekkelaget. En rute var knust. Det er ukjent om noe ble stjålet.

Fant hasj på stuebordet

HOLMLIA: Naboer meldte fredag kveld om bråk fra en leilighet på Holmlia. Da de kom til stedet, ble de møtt av to personer som ikke var helt rolige. Det ble funnet hasj på stuebordet.

Brann var peisfyring

MANGLERUD: Lørdag kveld ble det melt om mulig brann i en bolig i Rugveien på Manglerud. Da nødetatene kom til stedet, fant de ingen brann. Men det var fyrt litt heftig i en peis, og en kvinne måtte sjekkes av ambulansepersonell for eventuelle røykskader.

Fiklet med dør

RYEN: Lørdag ettermiddag gikk innbruddsalarmen i et firma i Ryensvingen. Politiet fikk kontroll på to personer som fortalte de var vaskepersonell. Og det var de.

Stjal cola og kasseapparat

BOGERUD: Natt til lørdag ble det meldt om at det var knust en rute i Bogerud Grill i Stallerudveien. Selv om hullet var lite, hadde noen kommet seg inn, og de hadde fått med seg et kasseapparat og cola.

Tatt for bråk

OPPSAL: Søndag morgen fikk politiet melding om bråk fra en leilighet i Trasopveien. Da de kom til adressen, påtraff de en mann som var så utagerende at han måtte kjøres til arresten på grunnlag av paragraf 3.50 – ro- og orden-paragrafen. Han var godt beruset.

Kjørte på stolpe

ABILDSØ: Brudd på vikeplikten førte til at en bil kjørte på en stolpe i Lambertseterveien på Abildsø søndag kveld. Bilfører hadde valgt å kjøre på stolpen i stedet for å kollidere med en annen bil. En tredje bil var også innblandet i forholdet. En av partene stakk fra stedet.

Kjørte i rus

ABILDSØ: Politiet stoppet søndag kveld en bil på E6 ved Abildsø.  Føreren var tydelig påvirket og ble kjørt til sentralarresten for blodprøving. Bilen ble avskiltet.

Kjørte med promille

MOSSEVEIEN: Litt over klokken 02 natt til mandag stoppet politiet en bil på Mosseveien ved Ulvøya. Føreren, en 30 år gammel mann, ble kjørt til sentralarresten mistenkt for promillekjøring. Han hadde ikke gyldig førerkort.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere