*Nettavisen* Nyheter.

Fyllekjørte med moped uten hjelm

Fyllekjøring på moped uten hjelm, kjenninger på innbruddsraid og flere fyllekjørere. Her er politiloggen!


Brann i vaskemaskin

TRASOP: Fredag klokken 19.13 kom det melding om brann i Hellerudveien. Elektrisk feil i en vaskemaskin ført til brannutrykningen. Brannvesenet bar vaskemaskinen ut og ingen kom til skade.

Fyllekjøring

MOSSEVEIEN/BYGDØY: Politiet fikk fredag klokken 20.24 melding om en bil som kjørte bemerkelsesverdig sakte innover Mossveien. Bilen ble stanset ved Bygdøy og den 64 år gamle sjåføren luktet alkohol. Han ble kjørt i sentralarresten for prøvetaking.

Bil med bruksforbud

MOSSEVEIEN: Kvart på ett natt til lørdag stanset politiet en svenskregistrert bil på Mosseveien. Det viste seg at bilen var ilagt bruksforbud i Sverige. Den 39 år gamle mannen som kjørte bilen måtte gå fra stedet fordi bilen ble tauet inn til Tollvesenet.

To uten gyldig førerkort

RYEN: Natt til lørdag gjennomførte politiet en kontroll utenfor Svartdalstunnelen på Ryen. Klokken 01.39 ble en 2 år gammel kvinne stanset. Hun hadde ikke gyldig førerkort og i tillegg var det et uavklart eierforhold til bilen som ble hentet av Viking. Klokken 01.56 stanset politiet en 20 år gammel mann. Også han manglet gyldig førerkort. Begge bilførerne er anmeldt for forholdet.

Fyllekjørte med moped uten hjelm

HOLMLIA: Politiet staset klokken 02.03 natt til lørdag en 53 år gammel mann i Nordåsveien. Mannen kjørte moped uten hjelm. Politiet mistenkte også at mannen kjørte i beruset tilstand og mannen ble tatt med inn til sentralarresten for videre prøvetaking.

Kjenninger på innbruddsraid

SKULLERUD/RYEN: Klokken 06.16 på lørdag morgen kom politiet over to personer som gikk i Sandstuveien. De bar på noen høyttalere og bryteverktøy. Det viste seg at den 21 og 37 år gamle mannen hadde brutt seg inn i noen boder på Skullerud og var på vei hjem med tyvegodset. Begge to er godt kjent av politiet fra tidligere. De ble avhørt på stedet og dimittert. Tyvegodset og bryterverktøyet ble beslaglagt.

Til sykehus etter fall

GODLIA: Lørdag klokken 11.17 fikk politiet melding om at en person var rygget på i Godliaveien. Da de kom fram viste det seg at det ikke hadde vært noe sammenstøt mellom bilen og den 84 år gamle kvinnen. Da bilen rygget ut mot Godliaveien skal kvinnen ha falt. Hun ble kjørt til Oslo universitetssykehus Ullevål, trolig med lårhalsbrudd. Sjåføren kan ikke klandres for forholdet.

Forelegg for nasking

LAMBERTSETER: Vektere på Lambertseter senter kontaktet politiet klokken 17.51 lørdag etter at de hadde tatt en kvinnelig nasker på fersken. Kvinnen hadde stjålet for mer enn 3500 kroner og ble kjørt i sentralarresten hvor hun ble ilagt et forelegg på 8000 kroner før hun ble dimittert.

Tørrkokt kjele

NORDSETER: Like etter klokken 20 lørdag kveld fikk politiet melding om røykutvikling på en adresse i Ekebergveien. Politi, brannvesen og ambulanse rykket ut. Det viste seg at røyken stammet fra en tørrkokt kjele. En kvinne hadde fått i seg noe røyk, men ble sjekket og funnet i orden av en ambulanse på stedet.

Vinglet på E6

E6/RING 3: Like etter midnatt til søndag fikk politiet en telefon fra en bilfører som lå bak en utenlandskregistrert bil som vinglet mye på nordgående E6. Bilen var like ved å kjøre borti andre biler. Den ble stanset av politiet ved Radiumhospitalet og den 44 år gamle føreren ble kjørt i sentralarresten med mistanke om promillekjøring.

Uten førerkort

MOSSEVEIEN: Like før klokken fire natt til søndag stanset politiet en bil på Mosseveien. Det viste seg at den 22 år gamle sjåføren ikke hadde gyldig norsk førerkort. Han er nå anmeldt for forholdet. Viking tauet bort bilen.

Syklist i mørke

MOSSEVEIEN: Klokken 22.07 søndag kveld fikk politiet melding fra en bilist om en syklist som syklet langs Mosseveien uten lys. Politiet fant aldri syklisten, men kommer med en klar oppfordring.

– Vi ser mange biler ute med for dårlige lys. Alle bør sjekke lysene på bilene sine. Samtidig bør syklistene merkes godt, spesielt for å unngå skader på dem selv, men også for at andre skal se dem, sier politioverbetjent Dag Harald Drevsjø ved Manglerud politistasjon.

Krysset linja

RYEN: Like før klokken 9 mandag morgen krysset en svensk bilist den heltrukne sperrelinjen på E6 ved Ryen. Politiet stanset sjåføren som ble ilagt et forenklet forelegg for forseelsen.

Kjørte på skilt

KLEMETSRUD: Mandag klokken 16.34 fikk politiet melding om at en kvinne hadde kollidert i et skilt med rundkjøringen på Klemetsrud. Kvinnen var uskadd, men bilen måtte taues bort av Viking. Den 69 år gamle kvinnen fikk førerkortet beslaglagt på grunn av uoppmerksom kjøring.

Nasker tatt på G-sport

RYEN: En 19 år gammel mann fra Russland ble mandag klokken 15.17 tatt for nasking på G-sport på Ryen. En annen nasker klarte å stikke av. 19-åringen ble kjørt i sentralarresten.

Tatt med nark

BØLER: Kvart på tolv mandag kveld ble en 42 år gammel mann stanset og kontrollert i Bølerlia. Mannen ble funnet i besittelse av en mindre mengde narkotika og er nå anmeldt for forholdet. Han ble dimittert på stedet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.