RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
  • En bil havnet på taket etter å ha blitt påkjørt av en promillekjører. Nå må promillekjøreren møte i retten. Foto: Karl Andreas Kjelstrup
  • Føreren av bilen som ble påkjørt skal ha fått flere bruddskader, og ble kjørt til sykehus etter ulykken. Foto: Karl Andreas Kjelstrup
  • Det var på Ring 3 ved Bryn at ulykken skjedde i september i fjor. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

ANNONSE

Fyllekjører presset annen bil ut av veien

Sist oppdatert:
Nå risikerer føreren fengsel og tap av førerkort.

OSLO TINGRETT: Det var om kvelden onsdag 4. september i fjor at en mann (47) krasjet i høy hastighet i en annen bil på Ring 3 ved Bryn i Oslo.

Føreren var alkoholpåvirket da ulykken skjedde, og han stakk av like etter ulykken. Nå må han møte i retten, tiltalt for uaktsom kjøring i ruspåvirket tilstand, og for å ha skadet en annen person.

Bilen som ble påkjørt, skal ha blitt skjøvet framover mot høyre og ut av veien. Den skal ha landet på taket på et fortau, og stanset mot et tre.

Føreren av bilen skal ha blitt fastklemt i bilvraket, og måtte frigjøres av brannvesenet.

Mannen som satt i bilen som ble påkjørt skal ha blitt påført en rekke bruddskader, og skal i følge rettsdokumentene ha vært sykmeldt i flere måneder etter ulykken.

Mandag må 47-åringen møte i retten, tiltalt for uaktsom kjøring i alkoholpåvirket tilstand. Han er også tiltalt for å ha forvoldt betydelig skade på en annen person.

Se video fra ulykkesstedet her:
Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere