RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fyllekjørte på Bøler


 
  Foto: Illustrasjonsfoto: Karl Andreas Kjelstrup
Med 1,97 i promille ble det 28 dagers fengsel på en 44 år gammel mann.

HAUGENSTUA/BØLER/OSLO TINGRETT:  En 44 år gammel mann bosatt i Groruddalen ble den 22. november i fjor stanset mens han kjørte bil av en politimann på tur til jobb. Mannen hadde da kjørt sakte og mistenkelig på en strekning på vel 150 meter i Bølerskogen, Bølerlia og Nøkleveien.

Han forklarte i retten at han hadde vært på byen og skulle dra innom sin eks-kone for å gi en beskjed. Han kom da på at han ville flytte bilen som sto feilparkert.

Les også: – Internasjonal mafia har fått solid fotfeste i Norge

Aktor mente imidlertid at mannen hadde kjørt helt fra Oslo sentrum, men tingretten finner ikke det bevist, kun strekningen som ble observert av politimannen som var på vei til jobb.

Blodprøven tatt over en time etter kjøringen viste en promille på 1,97. Mannen erkjente fyllekjøringen, samt oppbevaringen av 80 gram kath.

Han ble dømt til 28 dagers fengsel, 22.000 kroner i bot, 2.000 kroner i saksomkostninger samt tap av førerretten i to år.

Les flere dommer fra Oslo tingrett her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere