RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fylte skolen med leseglede

Det ble mer enn bare boksalg da Godlia skolekorps arrangerte bokmarked lørdag.

GODLIA: – Det har vært endel menneksker her, og vi har solgt ganske mye. Bøkene har vi samlet inn fra ulike steder, og endel er rester fra loppemarkeder vi har hatt. Det er kjempemange fine bøker her, og vi har kjøpt noen selv også, forteller Miriam Nazareno Slaatsveen, og Ingrid Berge Bekken, som begge er medlemmer i skolekorpset, som per i dag teller 35 medlemmer.

– Dette er første gang vi arrangerer bokmarked til inntekt for korpset. Det er flott at så mange har ønsket å stille opp, og dette er noe vi godt kunne tenke oss å gjøre igjen.

Leste fra barnebok

Flere lokale kulturpersonligheter bidro også til at bokmarkedet ble en suksess, der iblant forfatter Marit Nicolaysen , som leste opp historier fra Svein og Rotta.

– Jeg gikk på denne skolen som barn, og bor fremdeles i området. Det det er hyggelig å kunne stille opp, og få med seg litt av det som skjer i nærmiljøet, forteller Nicolaysen, som også fant noen klassikere i bokhugene.

– Med så mange gode titler er det vanskelig å hodle seg unna- dette var et godt initiativ, og en fin mulighet til å skaffe seg litt godt lesestoff, avslutter Nicolaysen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere