Gå til sidens hovedinnhold

Ga alt for Røa

Her kjemper Bettina Langlo Jevne (20) til seg straffesparket som punkterte matchen mot Amazon Grimstad. Røa vant 2-0, og holder følge med Kolbotn på tabelltoppen.

Røa: Jeg føler at jeg er litt på gang nå, og jeg synes hele laget gjorde en bra kamp mot Amazon Grimstad, sier Bettina.
20-åringen fra Lillehammer fikk ikke så mange sjanser fra start for Røa i vårsesongen, men etter at Christiane Meløy Christensen forsvant til studier i USA har Bettina fått sjansen.
Jeg har vært veldig mye ut og inn av både Asker og Røa de tre siste sesongene, så det er moro å få litt mer spilletid nå, sier Bettina.

Stresset

Enn så lenge har det ikke blitt så mange scoringer på Bettina, men hun hadde sjansen i åpningsminuttene mot Amazon Grimstad. Etter elleve minutters spill headet hun seg selv fri, men alene med gjestenes keeper dundret hun ballen tre meter over fra fem meters hold.
Jeg kom litt bakpå, og følte at jeg måtte skynde meg å skyte før ballen spratt en gang til. Det ble bare stress, sier Bettina.
20-åringen er lynrask, og hun lyser av innsats. Problemet hennes nå er at hun ikke har roen med ballen i beina.
Klarer jeg å slappe av litt mer så tror jeg målene kommer, sier Bettina.

Best

Røa var klart bedre enn Amazon Grimstad, men gjorde ikke mer enn de måtte for å vinne. Marte Braavold Johansen ordnet 1-0 før pause, før Bettina skaffet Røa straffesparket som ga 2-0 rett etter pause.
Jeg synes det er tydelig at laget ikke gir hundre prosent etter pause, og det er nok lurt med tanke på alle kampene vi skal spille i denne perioden, sier Bettina, som deler leilighet med Askers Janne Stange på Frogner.
Hva tror du om Røas sjanser resten av sesongen?
Vi har en liten stall, men den er god. Så holder alle seg skadefrie, så tror jeg vi kan ta gull både i serie og cup, sier Bettina, som skal gå på skuespillerskole det kommende skoleåret.
PS! Røa møter Team Strømmen borte i serien førstkommende fredag, og mandag spiller de semifinale i NM mot Asker på bortebane.

Reklame

Black Week: 10 superkupp du bør sjekke ut