RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ga alt mot Tufte


Kjempet mot Tufte: Håvard Grunnvåg kjempet mot selveste Olaf Tufte (i bakgrunn) i innendørs-NM i roing. Det ble en sterk tredjeplass på NSR-roeren.
Kjempet mot Tufte: Håvard Grunnvåg kjempet mot selveste Olaf Tufte (i bakgrunn) i innendørs-NM i roing. Det ble en sterk tredjeplass på NSR-roeren.
Håvard Grunnvåg fra Norske Studenters Roklub kjempet bokstavelig talt side om side med OL-vinner Olaf Tufte i helgen.

SKULLERUD: Til slutt ble det en flott bronsemedalje til Grunnvåg i eliteklassen for herrer i innendørs-NM, etter å ha blitt slått med 13 sekunder av sidemann Tufte.

Dermed bidro også Grunnvåg til at NSR gjennomførte et meget flott mesterskap, som ga totalt tolv medaljer.

Hovedtrener Esther Verburg er fornøyd med elevens innsats.

Vi vet at han er god på romaskin, så dette var på ingen måte overraskende, sier Verburg.

NSR markerte seg

Som nevnt var bronsevinneren langt fra den eneste fra NSR som leverte sterk innsats i NM på romaskin. Bygdøy-klubben rasket som ventet med seg flere medaljer fra mesterskapet på Skullerud Sport Senter.

Det ble mange gode resultater. Spesielt morsomt er det at både de yngste og de eldste bidro til det, sier trener Verburg.

Blant annet fikk hun se klubbens yngste representanter i NM ta storeslem i junior c. Der vant NSRs Petter Solberg Svingen foran klubbkameratene Magnus Tønsberg og William Hjort-Johansen.

I tilsvarende klasse for jenter ble det nesten like bra. Der tok NSR-jentene Anna Een Sture og Sara Karoline Hegge henholdsvis gull og bronse.

Veldig moro. Mange av disse deltok for første gang i NM, forteller Verburg.

Gode i stafett

Også NSRs utøvere i junior a (den eldste juniorklassen) gjorde det godt. Sven Ole Nicolaysen vant, mens Lars Bunæs Myhrer tok bronse.

I stafetter markerer nær sagt alltid NSR seg, og helgens NM var intet unntak.

Nevnte Nicolaysen og Bunæs Myhrer var med på gull-laget i juniorklassen, der de hadde selskap av Tharald Sund Fongaard og Nicolai Astrup Wiik.

Også i junior c/d ble det stafettgull. Der utgjorde Theodor A. Wiik, Patrick E. Sture, Oscar Helvik og Magnus Tønsberg vinnerlaget.

NSR tok også stafettbronse i junior b på jentesiden og i herrenes eliteklasse.

Det er en inspirasjon for utøverne når de gjør det så bra innendørs, men det er det som skjer på vannet vi er fokuserte på, smiler Esther Verburg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere