RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ga bort gaver på 50-årsdagen


HØYTIDSSTEMT: Sølvguttene sang vakkert i Oppsal kirke, akkompagnert av trompetist Arne Kollandsrud fra Nordstrand.
HØYTIDSSTEMT: Sølvguttene sang vakkert i Oppsal kirke, akkompagnert av trompetist Arne Kollandsrud fra Nordstrand. Foto: foto: Bjørn Aslaksen
Bryn Lions feiret 50-årsjubileet sitt med å gi bort både vellyd og generøse gaver.

BRYN/OPPSAL: Torsdag 10. mai var det 50 år siden Lions Club Oslo/Bryn ble stiftet.

Som et ledd i feiringen arrangerte klubben denne dagen konsert i en nesten fullsatt Oppsal kirke, med Sølvguttene som hovedinnslag.

Sang og musikk

– Det var et variert og flott program med Fredrik Otterstad som dirigent. I tillegg medvirket organist Otto Christian Odland og trompetist Arne Kollandsrud, forteller Arne Woll i Bryn Lions.

I tillegg til vakker sang og musikk, vanket det også hilsener og gode ord fra generalsekretæren i Lions Norge, Heidi Lill Mollestad Oppegaard.

Generøs jubilant

I motsetning til andre 50-årsjubilanter, som stort sett får gaver, valgte Bryn Lions å gi bort så mye som 220.000 kroner til gode formål.

Frelsesarmeens gatehospital fikk 50.000 kroner, Utekontakten i Bydel Østensjø fikk 70.000 kroner og Tollvesenet fikk 100.000 kroner til narkotikahund.

– Det ble en verdig markering med åndelig påfyll for alle som var til stede, og arrangementet ble avsluttet med stående applaus, forteller Arne Woll fornøyd.

LES OGSÅ:

Toppers på Oppsalhjemmet

Lions vinterleker i nysnøen

Fredelig korpskrig på Nordre Skøyen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere