Gå til sidens hovedinnhold

Ga bort musikk og kjærlighet

Brynjar Volnik Johansen (89) arrangerte gratis ønskekonsert i Manglerud kirke på søndag. Johansens egne favoritter sto på den musikalske menyen.

Manglerud: Det er viktig å vise hverandre kjærlighet. Ingen kan tape på å være glad i noen, sa Johansen under ønskekonserten i Manglerud kirke.

Den tidligere Manglerudbeboeren flyttet for noen måneder siden til Stavern, der han opprinnelig er fra. I forbindelse med sin 89-årsdag arrangerte han gratiskonsert der i Fredriksvern kirke. Ettersom Johansen har vært knyttet til Manglerud i såpass mange år, valgte han å gjøre det samme for sitt tidligere nærmiljø denne søndagen.

Dermed var det duket for en times konsert til glede for lokalbefolkningen. Cecilie Shilling og Vidar Hellkaas sto for sangen, mens Morten Bjørgan spilte gitar og Terje Moe Hansen fiolin.

Johansens favorittmusikk favner vidt og det ble fremført både opera, klassisk musikk, viser og pop. Han bidro også selv med sang, i tillegg til å fortelle om en opplevelse fra krigen. Avslutningsvis fikk publikum høre en vuggesang moren hans hadde sunget da han var liten og som han selv hadde laget teksten til.

- Denne konserten hadde aldri blitt noe av uten Brynjar. Gjennom denne ønsker han å gi bort varme, kjærlighet og musikk, sa Bjørgan til publikum, som takket med stående applaus.

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot