RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ga en klem – stjal verdifullt gullkjede


FREKT TYVERI: En kvinne på Røa ble frekt frastjålet et verdifullt gullkjede mandag formiddag.
FREKT TYVERI: En kvinne på Røa ble frekt frastjålet et verdifullt gullkjede mandag formiddag.
Hun fikk både en klem og et «gullkjede» som takk for hjelpen – før hun oppdaget at de to romkvinnene hadde forsynt seg med det ekte gullkjedet hennes.

RØA: En kvinne ble mandag formiddag rundt klokken 10-15 frastjålet et verdifullt gullkjede ved bussholdeplassen Linhusveien i Sørkedalsveien på Røa.

Det var to rom-damer som kom tett innpå meg. De snakket noe om apotek, og jeg fortalte dem at da måtte de bort til Røa sentrum. Jeg fikk klem og greier. Også skulle de gi meg et gullkjede helt gratis, som de hengte rundt halsen min, forteller Røa-kvinnen til Akersposten.

Dyrebar klem

Da de to damene forsvant inn i en liten, grå bil og kjørte avgårde rett etterpå, hun oppdaget at de hadde forsynt seg med kvinnens eget kjede, som er av gull og antakelig langt mer verdt enn det hun sto igjen med.

– Det er jo akkurat dette vi blir advart mot, sukker offeret, som er irritert på at hun lot dem få komme så nær henne.

– Det er første gang jeg er blitt lurt på denne måten, sier hun og råder andre til å være mer skeptiske når de får slike henvendelser på gaten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere