RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ga Larvik kamp


Jenny Osnes Græsholt og NIF var godt med lenge, men det ble tøffere da Lene Rantala kom på banen.
Jenny Osnes Græsholt og NIF var godt med lenge, men det ble tøffere da Lene Rantala kom på banen.
Larviks håndballstjerner måtte kjempe for poengene mot heltente Nordstrand-jenter onsdag.

NORDSTRAND: Nordstrand var i føringen i store deler av 1. omgang, og ved flere anledninger ledet også vertene med tre mål . Da Larvik byttet inn spillere som Lene Rantala og Karoline Dyhre Breivang snudde imidlertid serielederen kampen til sin fordel. Larvik gikk til pause med tomålsledelse, men klarte ikke å riste NIF-jentene helt av seg før det gjensto ti minutter. Uten keeperveteran Rantala i mål kunne det blitt i overkant spennende for serielederen i hovedstaden.

– Larvik er tross alt det beste norske laget, så jeg synes vi leverte ganske bra innsats. Jeg synes også resultatet lyver litt, for det var en ganske jevn kamp. Rantala sto en kjempekamp for Larvik, oppsummerer NIF-trener Jens Steffensen.

Holmlimo i skuddet

Arnhild Holmlimo var småsyk, men leverte likevel en god kamp for Nordstrand. Bakspilleren banket inn fem spillemål, og fikk også prisen som vertenes beste spiller etter kampslutt.

– Jeg synes vi spilte bra, med unntak av det siste kvarteret. Dette resultatet er ikke noe å skjemme seg over. I forhold til søndagens kamp var dette noe helt annet, sier Holmlimo og tenker på det pinlige 19-29-tapet hjemme for Tertnes.

Amanda Kurtovic var heller ikke med mot Larvik, og på tirsdagens trening ble også Randi Jørum Sulland skadet. Dermed blir det mye skuddansvar på Arnhild Holmlimo.

– På den siste treningen skjøt jeg mye og traff bra, så jeg prøvde på det samme i denne kampen. Selv om jeg er litt syk, følte jeg det var viktig å skyte meg inn til den viktige kampen søndag, sier Holmlimo.

Byderby søndag

Jens Steffensen er naturligvis litt misunnelig på det stjernelaget Larvik-trener Karl Erik Bøhn råder over.

–Vi spilte med få spillere i dag, og da blir de naturlig nok slitne etter hvert. Larvik kan bare bytte inn en landslagsspiller hvis de vil, sier NIF-treneren.

Til tross for to tap på rad er fortsatt Nordstrand godt med i medaljekampen. Søndag bør det bli to poeng for Jens Steffensens jenter. Da kommer Njård på besøk til Nordstrandhallen, og da er kanskje også Amanda Kurtovic med igjen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere