RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kulturkonsulent Christine A. Jarli gleder seg til å få flere kreative fotografier av bydelen. Dette er en konkurranse som er åpen for folk i alle aldre, sier hun. Foto: Anne Marie Huck
Kulturkonsulent Christine A. Jarli gleder seg til å få flere kreative fotografier av bydelen. Dette er en konkurranse som er åpen for folk i alle aldre, sier hun. Foto: Anne Marie Huck

Gå på kreativ fotojakt i bydelen

Fototentusiaster i alle aldre får nå en gylden anledning til å fange St. Hans-haugens sjel, i bydelens store fotokonkurranse.

St. Hanshaugen: Alle motiver vil bli godt mottatt, sier Kulturkonsulent i bydelen, Christine Anett Jarli. Det blir tredje året på rad hun er med på å arrangere bydelens store dag, nemlig bydelsdagen, som også i år feires på St. Hanshaugen. Ifjor innførte bydelen i samarbeid med Lokalavisen en fotokonkurranse, hvor det var fritt frem for både profesjonelle og amatører å fange bydelens vakre, rare og underfundige sider med et kamera.

Heder

Fjorårets heldige vinnere fikk utstilt bildene sine på St. Hanshaugen på bydelsdagen, og i bydelshuset i Akersbakken.

Det er viktig at folk sender inn bilder med god oppløsning, siden de skal blåses opp i stort format, sier Jarli. Hun håper på mange ivrige fotografer, og legger ikke skjul på at det er fullt mulig å ta bilder av andre motiver enn trær, tårnhuset og andre "klassiske" St. Hanshaugen symboler.

Her er det bare å bruke kreativiteten, sier Jarli. I tillegg til å få utstilt fotografier på bydelsdagen den 14. juni, vil også Lokalavisen trykke vinnerbildene i avisen.

Nærmiljø

Bydelen ønsker seg flere kandidater til Kultur og nærmiljøprisen og den nyopprettede Inkluderings og mangfoldsprisen.

Her kan man nominere næringsdrivende, enkeltpersoner, foreninger og lag som bidrar med noe positivt i nærmiljøet, sier Jarli. I fjor stakk Henning Mathiesen og Marco Vacchina, driverne av den nedlagte kaffebaren "La sosta" på Adamstuen, av med prisen sammen med forkjemperne for kulturhus i UIllevålsveien 5. Prisvinnerne får et vakkert kunstverk av en lokal kunstner.

Frist

Alle kan sende inn forslag til kandidater til begge prisene innen 15.april til Bydel St. Hanshaugen-Nærmiljøseksjonen Postboks 6999 St. Olavs plass 0103 Oslo eller forslag på mail: postmottak@bsh.oslo.kommune.no. Hvis du ønsker å sende inn bilder til den store fotografikonkurransen kan disse sendes på mail til christine.jarli@ bsh.oslo.kommune.no.

Bruk kreativiteten

Christine Jarli

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere