RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ga sjefen svar på tiltale

Furuset-trener Aki Mykkänen har vært misfornøyd med innsatsen til spillerne sine den siste tiden, men fikk se en helt annen innstilling da Stavanger i går måtte reise tomhendte hjem.

Furuset: Dette var stort. Spillerne hevet seg virkelig i denne kampen, fastslo Mykkänen.
Etter tirsdagens hjemmetap for Comet var det oppvaskmøte i spillergruppa til Furuset. Det gjorde tydeligvis underverker på isen i går.
Alle spillerne sto virkelig fram. Dette var en fortjent seier, konstaterte Mykkänen som syntes Furuset burde vunnet mer mot serietreeren.

Sen avgjørelse

Det ble en meget jevn kamp i Furuset Forum i går. Den første perioden var lenge målløs, men snaut tre minutter før pause gikk Stavanger opp i ledelsen.
Furuset hadde sine sjanser til å utlikne etter dette, men måtte vente til det var gått nesten et kvarter av midtperioden. Da satte Teemu Kuusisto inn utlikningen i overtallsspill, og det ga hjemmelaget nytt håp. Tre sekunder før den andre pausen nettet også Fredrik Thinn, slik at vertene gikk til pause med 2-1-ledelse.
Da Stavanger utliknet med bare fem minutter igjen å spille, så det ut som om kampen skulle gå til forlengning men Furuset-gutta ville det annerledes. Fire minutter før slutt satte Markku Vuorisalo inn seiersmålet som ga hjemmelaget en etterlengtet triumf.

Nærmer seg sluttspillet

Med gårsdagens seier tok samtidig Furuset et langt steg mot en sluttspillplass. Laget har hatt kontroll på den siste sluttspillplassen i nesten hele sesongen, og nå har gutta fra Groruddalen hele elleve poeng til Lillehammer på plassen bak.
Denne seieren hjalp veldig, men det er på ingen måte sikkert enda. Likevel er det klart det er deilig å slippe litt ekstra press når vi skal møte lagene rundt oss, fastslår Aki Mykkänen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere