Gå til sidens hovedinnhold

Ga solsikke til miljø-borettslaget

Valgbussen til Sv var på besøk i Groruddalen mandag. Først en tur til Veitvet for å få opp valgdeltakelsen, før de ga bort solsikke til Tveita borettslag for miljøarbeidet.

TVEITA: Mange sentrale politikere i Sosialistisk venstreparti befant seg i kjelleren i Nåkkves vei 5 på Tveita mandag morgen. Grunnen var utdeling av en solsikke for å gratulere Tveita borettslag med gode miljøvalg.

– Solsikken er et symbol for miljø, og Sv er miljøpartiet, sa Erik Solheim da han ga solsikka til styreleder Thorbjørn Hansen og daglig leder Ole Morten Øversjøen.

Del på Facebook

Miljøborettslag

Tveita borettslag er et av Norges største borettslag, og det bor like mange mennesker der som i mange små kommuner, med sine rundt 1500 beboere fordelt på 819 leiligheter.

– De bor i små leiligheter, praktisk talt rett over T-banen som de bruker mye, og rehabiliteringen er gjort med tanke på miljøet. Det fortjener de heder og ære for, sier toppkandidat til Bydelsutvalget Alna, Christer Gulbrandsen (Sv).

Overveldet

Styreleder Thorbjørn Hansen var litt overveldet etter besøket fra politikerne.

– Det blir jo litt mye, men det er veldig hyggelig å få gode tilbakemeldinger på det vi har gjort, sier han.

Vinner valget med østkanten

Ordførerkandidat Marianne Borgen var også med på rundturen i Groruddalen, og den reisende armé besøkte Veitvet T-banestasjon tidligere på morgenen for å få opp valgdeltakelsen.

– Det var veldig morsomt for meg å være på Veitvet, fordi jeg er derfra. Og folk er veldig positive til å få brosjyrer og valgmateriale, sa hun.

Miljøminister Erik Solheim glad for å kunne være med på morgenaksjonen på Veitvet.

– Vi var der for å møte folk i morgenrushet og for å få opp valgdeltakelsen. Hvis vi får opp deltakelsen på østkanten så vinner vi valget, smilte han.

Så dro partiet videre i valgbussen som skal hjelpe partiet gjennom den siste uka i valgkampen.

Reklame

Slik sparte Charlotte 15.000 kroner på billånet