RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Håper på hjelp: Søster Anne-Lise og de andre nonnene i Lunden kloster håper mange kommer på Lunden-galla i kveld. (Arkivfoto)
Håper på hjelp: Søster Anne-Lise og de andre nonnene i Lunden kloster håper mange kommer på Lunden-galla i kveld. (Arkivfoto)

Galla for Lunden

Lunden kloster må renoveres. For å skaffe penger blir det gallaaften i Trefoldighetskirken i kveld.

LUNDEN/SENTRUM: Det tradisjonsrike klosteret har ligget som en skjult perle mellom Trondheimsveien, Linderud og Brobekk i en årrekke, men nå har behovet for renovering meldt seg, og det koster penger.

Klosteret arrangerer derfor «Lunden-galla» i Trefoldighetskirken klokka 19.00 i kveld. Det blir en kveld med både stemningsfull musikk og interessante samtaler.

Grosvold og Slettahjell

De kulturelle innslagene står i sentrum denne kvelden, og det blir opptreden fra både Stephen Brandt-Hansen, Arnfinn Haram, Wolfgang Plagge, Solveig Slettahjell, og Svein Tindberg.

I tillegg blir det hilsner fra biskopene Bernt Eidsvig og Ole Christian Kvarme, samt tidligere byrådsleder Erling Lae.

Alle søstrene fra klosteret vil være til stede på gallakvelden, og søster Anne-Lise vil bli intervjuet av NRK-profilen Anne Grosvold. Kjetil Bang Hansen er konferansier og holder en kontrollerende hånd over hele kvelden.

Viktig renovering

Inngangsbilletten koster 500 kroner, og inntektene vil gå til den sårt tiltrengte renoveringen av Lunden kloster. Første del av arbeidet er allerede i gang - og omfatter forsterkning, isolering og drenering av bygningens grunnmurer.

Hvis du ikke har anledning til å delta på Lunden-gallaen, men likevel vil bidra til oppussingen, er klosteret takknemlig for alle bidrag.

Mer informasjon om både renoveringsarbeidet og hvordan du kan bidra, finner du på http://lunden.katolsk.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere