RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
 

Galleri Briskeby på flyttefot

Galleri Briskeby har flyttet til Skovveien 29, og i kveld, 15. januar klokken 19.00 er det utstillingsåpning i nye lokaler.

FROGNER: Det er så deilig med nye lokaler! En av Galleri Briskebys to gründere, Line Harr Skagestad, stortrives med adresse i Skovveien.

Nå er vi en del av et levende miljø, det føltes som vi var litt i utkanten i Briskebyveien. Nå er vi i by`n! Det er nok større muligheter for at vi får uplanlagte besøk på denne adressen.

Det har hun nok rett i, Skovveien er en livlig gate.

Åpningsutstillingen står en del av galleriets faste kunstnere for, vi nevner i fleng Jannik Abel, Ulf Valde Jensen, Eva Harr, Giske Sigmundstad, Emil Finnerud, Per Kleiva, Johanna Walker Wimpelmann, Giske Sigmundstad, Johannes Høie, Astrid McGarrighan og Jonas Daatland.

Kollektivutstillingen er åpen til medio februar, 18. februar overtar Nicolai Berg veggplassen.

Åpningstider: Mandag, tirsdag og fredag: 11.00 - 17.00, torsdag 11.00 - 18.00, lørdag 1.00 - 16.00, søndag 12.00 - 15.00.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere