RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Galleri Ramfjord trosser nedgangstider


Isabelle Inghilleri
Isabelle Inghilleri
Mens røde tall og fete overskrifter om nedganstider lyser mot en fra alle landets aviser, merker Elisabeth Ramfjords tre gallerier lite til et nærmest stillestående kunstmarked.

KJELSÅS/ ST. HANSHAUGEN: Innehaver av Galleri Ramfjord, Elisabeth Ramfjord fra Kjelsås, kjenner seg ikke igjen i beskrivelsen av krisetider og sviktende omsetning.

Må være kreative

Den driftige galleristen velger å se på nedgangstidene som en mulighet til å bli bedre, som en mulighet til et lite løft.

- Det er i vanskelige tider man må krumme nakken og være kreative, sier Ramfjord.

Årlig juleutstilling

I perioden 4.- 28. desember arrangeres Galleri Ramfjords årlige juleutstilling for tiende år på rad med alle galleriets faste kunstnere.

Galleri Ramfjord, som feiret tiårsjubileum tidligere i høst, selger da arbeider rett fra veggen. På denne måten håper vi at mange vil velge å glede noen med noe vakkert til jul. Under åpningen på torsdag vil "Korpikene" synge Julen inn fra kl 17.00 i avd I og vi serverer gløgg, rødvin og pepperkaker!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere