RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Galskap og maktarroganse!


Vi trenger ikke parkeringshus, mener Gunnar Moreite.
Vi trenger ikke parkeringshus, mener Gunnar Moreite.
Dette er galskap. Vi er rasende, sier leietaker på torget.

YOUNGSTORGET: Leietagerne i Basarhallene raser over forslaget om underjordisk parkeringsnalegg på Youngstorget.

Torget fungerer

Det er 10 år siden Olso kommune brukte 42 millioner kroner på å oppgradere torget. Og nå vil de fremmelige herrer med Sagstuen i spissen grave opp heke torget, sier Gunnar Moreite, innehaver av Fyret mat og vinhus, som holder til i øvre del av Basarhallene.

I følge transportøkonomisk institutt har ikke parkeringsanleggene rundt oss en gang belegg, vi trenger ikke nytt parkeringshus. Torget kan gjøres enda finere, men det fungerer godt i dag. Tusenvis av mennesker går over torget hver eneste dag. Det er galskap å si at de vil gjøre dette fordi de vil Youngstorgets beste.

Kundeløse i to år?

Blir det underjordiske parkeingsanlegget noe av, kan leietagerne i hallene se langt etter kunder i de to årene graving og bygging vil ta.

Det er å kaste 100 arbeidsplasser i søpla. Her er det mennesker som har invistert sparepengene sine i butikker og restauranter også mister de alt fordi noen vil ha et parkeringshus ingen trenger? Operaen har klart seg i alle år uten. Vi er dessuten omgitt av parkeringshus og kollektivtrafikk, sier han og legger til:

Å tro at det tar to år er dessuten en vits. Hele Youngstorgeet er fundert på fjell og leire. Vi har setningsskader i bygningene i hallene, hvem vet om området generelt og torget spesielt i det hele tatt tåler en slik graving.

Forslaget er et hån mot Oslo, sier han til Lokalavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere