Gå til sidens hovedinnhold

Gamle klassevenninner møttes igjen

De gikk ut av skolen for 50 og 54 år siden. I høst har tidligere klassevenninner fra både Kjelsås og Tåsen møttes igjen.

KJELSÅS/TÅSEN: Klasse 7D fra Tåsen skole syntes 18 år var nok. Nå ville de treffes igjen.

– Vi begynte i 1949 og har siden avgangen fra folkeskolen møtt hverandre noen ganger. Vi har til og med vært på klassetur til Sveits til en av elevene som bosatte seg der – og vi er invitert på ny tur, forteller en av jentene i klasen, Anne-May Jøndal Hybertsen, til NAB.

18 år hadde gått siden sist de hadde sett hverandre, i mellomtiden hadde de fleste blitt pensjonister og noen litt gråere i håret, men du verden for en gjeng flotte damer! Også «frøken» Sidsel Wang på 80 stilte opp.

– Kontakten var i boks fra første stund og det ble mimret og mimret, vi sang sanger fra skoledagene; «Mellom bakkar og berg» og «Ola Glomstulen». Nostalgien ble virkelig vekket og minner brakt frem da vi sang som om Brylcreem og Sans Egal, melka på flasker med fløtesnerk på toppen, barnetimegod og onkel Lauritz. Herlig! sier Jøndal Hybertsen, om feiringen på Grefsenkollen.

På Kjelsås feiret en annen gjeng i høst at det er 50 år siden de gikk ut av skolen.

I år var det 50 år siden lærer Kari Holters jenter i 7a gikk ut fra Kjelsås skole. I august var 20 av «jentene» samlet til gjensyn. Da var det år siden de så hverandre sist, men det la ingen demper på stemningen! Ryktene sier at den var på topp fra første minutt.

Reklame

Husker du disse to idiotene?