Gå til sidens hovedinnhold

Gamleskolen blir ferdig om en uke

Vi er skuffet over at ikke de siste arbeidene på gamle Klemetsrud skole blir ferdig, sier Thorbjørn Hansen. Huset skal være ferdig i løpet av en uke, lover Jan Erik Haugli, teknisk sjef i Bydel Søndre Nordstrand.

Klemetsrud: I sommer var Nordstrands Blad med Thorbjørn Hansen, leder av Klemetsrud pensjonistforening og Rupinder Bains, nestleder i BU til gamle Klemetsrud skole.

Det kunne være artig å ta huset i bruk før valget slik at vi får vist at det blir noe ut av de pengene vi setter av, sa BU-nestlederen.

Valget kom uten at det hadde vært noen innvielse, og fremdeles er døren låst.

Når det er så lite som står igjen, er det skuffende at sluttarbeidene ikke blir gjort, sier lederen av pensjonistforeningen. Det hadde vært så fint å få huset i bruk. Det har ikke godt av å stå tomt, og det er interesserte som gjerne skulle ta det i bruk.

Det elektriske anlegget er nå ferdig, vi har fått noe inventar og servise fra Prinsdal eldresenter, og kjøkkeninnredningen er bestilt. Det er bare å få denne på plass og få vasket her så er huset klart, sier Hansen.

Starter idag

Når skjer det noe? spør vi Jan Erik Haugli som har det tekniske ansvaret i bydelen.

Eldrerådet har hatt sitt første møte så huset kan brukes. Men montering av kjøkken og reparasjon av en takluke må gjøres.

Tanken har jo vært at hele husrestaureringen skulle gjøres så rimelig som mulig, og vi har derfor brukt arbeidsgruppa i bydelen som er på jobbtiltak. Akkurat nå er det nesten ingen der som kan gjøre jobben. Men jeg skal undersøke og komme tilbake til deg.

Fem minutter senere er Huali på Tråden.

Arbeidene settes igang på mandag (idag), og jeg skulle tro vi er ferdig i løpet av uken. Da er det bare vasking som står igjen.

Reklame

Ny Pyton-bok: Dette er Tommy Sydsæters favoritthistorier med Rhesus Minus