RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gangbro over Ytre Ringvei

Jeg bor i Nåkkvesvei 1 og ser med glede på at gangbroen som blant andre Hellerud Arbeiderparti har kjempet for i mange år blir bygd. Det har vi ventet på så lenge! Og jeg blir litt fortørnet når jeg ser at FRP tar æren for å ha fått byggingen i gang.
I 2004 var jeg leder for den kvinnegruppa som gjennomførte underskriftkampanjen for å få denne gangbroa og vi klarte å samle 500 underskrifter. Og jeg mener at det var det initiativet som fikk bystyret til å se nærmere på saken. Derfor holder jeg med Knut Røli når han sier at FRP er frekke som påberoper seg æren alene for å få denne gangbroen. For det er helt noe annet og ville ha en gangbro og å virkelig gjøre noe med saken for å få en, sånn som vi gjorde.
Jeg kommer til å skåle med champagne på broen den dagen den åpner, for jeg har personlig ventet på den veldig lenge og er stolt av at jeg var med på å gjøre noe konkret for å få den. Og på grunn av at det var Arbeiderpartiet som sto bak dette initiativet så er det de som skal ha den største æren for dette!
Solveig Helén J Oterdahl

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere