RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Siri Semb Baumann, kvinnen bak klesmerket Morami, i lokalene i Hegdehaugsveien. FOTO ERIK TANGEN
Siri Semb Baumann, kvinnen bak klesmerket Morami, i lokalene i Hegdehaugsveien. FOTO ERIK TANGEN

Gangstermote

Siri Baumann Sembs kleskreasjoner er farget av 30-tallets mest berømte, kvinnelige gangster.

HAUSMANNS GATE: Siri Baumann Semb, som både har atelier og butikk i Hegdehaugsveien 27, lar seg inspirere av 70-tallets kvinneånd i sitt designvirke.

Dermed er det kanskje ikke så overraskende athun har latt seg inspirere av Bonnie, fra 60-tallsklassikeren Bonnie & Clyde, under arbeidet med sin tredje kolleksjon.

Forrige tirsdag viste hun frem sine kreasjoner på DogA (Norsk Design- og Arkitektursenter). I kolleksajonen tok hun i bruk farger som mørk grå, rustrød, grønt, krem og bronse, og stoffer som tweed, ull og silke. I følge henne selv er kolleksjonen mer maskulin enn tidligere.

Kombinasjonen av det tøffe og uskyldige, det maskuline og feminine og det klassiske mot det moderne, gjorde kolleksjonen til en fryd for øyet.

Modellene fortjener all honnør for å ha løftet kolleksjonen enda et hakk, der de travet ned catwalken med bestemte steg og paralyserende blikk.

Siris mor har altså all grunn til å være storfornøyd; for ja, Morami er en hyllest til henne, om du ikke tok den før nå.

Dersom du skulle ønske å fylle et tomrom i garderoben, er det bare å stikke innom den noe bortgjemte butikken i Hegdehaugsveien 27 - i bakgården til Kamikaze.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere