RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ganske deilig å få anerkjennelse


 
 
Hans innsats for Bogstad Vinterparadis gjorde utslaget. Bo Callander ble Årets navn i Bydel Vestre Aker. Og det synes han er veldig hyggelig.

RØA: Interessen rundt "Årets navn" er formidabel. Nærmere 2000 personer var med på avstemningen i regi av UAA. Alle Vestre Aker-kandidatene fikk solid med stemmer, men Callander var likevel i egen klasse.

Når vi møter ham, ser han litt tilbake på året som er gått.

Det begynte jo som en idiotisk idé. Eller..., det var jo en kjempegod idé. Men jeg skjønte ikke da at det ville kreve så mye tid, sier Bo Callander.

Men i det siste året har han brukt 20 timer pr uke på kunstisbaneprosjektet. Så mange lesere satte pris på innsatsen at de stemte ham fram som Årets navn. Callander mener flere av de andre kandidatene var veldig bra. Men mandag var det han som fikk et fat, blomster og 5000 kroner han kan gi til et valgfritt formål.

På sine felt gjorde de en stor innsats. Det er stort å vinne blant så gode kandidater. Og jeg setter veldig stor pris på det. Egentlig er det ganske deilig å få anerkjennelse, sier Callander.

Motstand

Callander mener veien frem mot Vinterparadiset har vært lærerik.

Den har gitt meg mye lærdom, særlig om byråkrati. I min yrkeskarriere har jeg ikke jobbet med sånt. Men det var en fin reise, og jeg har møtt mange positive mennesker. Også har jeg lært utrolig mye om historien til Bogstad og Voksen.

Til tider ble det tøffe tak i debatten om kunstisbaneprosjektet.

Året ble jo preget av en del usannheter. Jeg fant noen trusler i postkassen også. Men målet har hele tiden vært å få realisert prosjektet. Du kan ikke stoppe opp fordi noen prøver å stoppe deg. Vi konsentrerte oss om å bruke en god del ressurser på god dokumentasjon. Ikke én eneste dag har jeg møtt noen mennesker som har gjort dagene gråere, sier Callander.

Flott innsats

Handelstandsforeningen Røa Handel står bak pengegaven på 5000 kroner, som Callander skal finne et godt formål for. Øyvind Branæs i foreningen mener Callander har gjort en kjempeinnsats.

Vi ønsker å støtte lokale aktiviteter og bygge opp et eget lokalsamfunn her oppe. Det som Callander har jobbet for er i helt tråd med hva vi ønsker, sier Branæs.

Og Callander har halvveis bestemt seg for hvem som skal få de 5000 kronene.

Det blir noen i Røa I.L. Jeg er sikker på at pengene kommer godt med, uansett. Akkurat hvem som skal få dem, har jeg ikke bestemt ennå.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere