RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Går for opprykk

Håndballjentene til Kolbotn IL var sjanseløse mot Susann Goksør og Ekeberg, men håpet om opprykk lever fremdeles.

Holmlia: Kolbotn ILs håndballjenter tapte mot Ekeberg i årets første kamp. Siden da har KIL vunnet åtte strake, men søndag ble Ekeberg for sterke igjen.
Ekeberg har i likhet med KIL et nystartet lag for året. En rekke gamle storspillere har gått sammen, og med Susann Goksør i spissen raser de gjennom 5. divisjon. Søndag hang Kolbotn med de første minuttene, men Ekeberg reiste fort ifra. I løpet av en lang målløs periode for KIL, gikk Ekeberg opp fra 7-5 til 18-5 og avgjorde kampen. Ved pause sto det 19-6.
Kolbotn skjerpet seg i andre omgang, og både keeper- forsvar- og angrepspill satt bedre. Ekeberg vant andre omgang med tre mål og kampen med 33-17.
Forventet
Kolbotn-trener Pål Kløvstad var forberedt på en tøff kamp mot serieleder Ekeberg før søndagens oppgjør og derfor ikke spesielt overrasket etter kampen.
Det gikk omtrent som forventet. Vi ble et nummer for små, sa han.
Kløvstad trakk frem bedre utnyttelse av sjansene og bedre defensivt spill som grunnen til at Kolbotn hevet seg i andre omgang. Treneren gledet seg også over at Kolbotn klarte å score så mange som 17 mål mot de suverene serielederne. Det er det ikke mange som har gjort i år.
Tross alt har vel over halvparten av spillerne deres landskamper, så vi får være fornøyd med dette, oppsummerte han.
Beste toer?
Med søndagens tap, er Kolbotn fire poeng bak Ekeberg, og opprykk som avdelingsvinner synes tapt. Beste toer i de fem avdelingene i 5. divisjon rykker imidlertid også opp, og her har KIL fremdeles muligheten.
Vi vet vi kan bli beste toer, men det kan bli vanskelig, mente Pål Kløvstad. Han fremhevet at Kolbotns største fokus er å finne en spillerstall og stabilisere denne i denne debutsesongen. Med en snittalder på 19 år har laget uansett fremtiden foran seg, men KIL vil gjøre det de kan for å sikre en god andreplass.
Vi skal seire i resten av kampene, var avslutningsordene fra Pål Kløvstad.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere