*Nettavisen* Nyheter.

Går for VM-gull i kickboksing

OSLO UTØVERE: Andreas Lødrup (t.v), Ida Abrahamsen og Hallgeir Lien fra Fighter Kickboxing Klubb på Bjølsen reiser til VM i Irland. Ina Grindheim var ikke med da bildet ble tatt. Foto: FOTO:ANDREAS LINDBÆK

Neste uke drar fire deltakere fra Fighter Kickboxing Klubb til Irland for å representere Norge under amatør-VM i kickboksing.

BJØLSEN: Selv om Norge er en liten nasjon med få deltakere, så hevder de seg alltid i toppen under de store mesterskapene.


Les også: Andreas Lødrup legger gullplanene ved Sognsvann

Forrige VM tok de nest flest medaljer, kun slått av stornasjonen Russland.

Nå reiser 12 deltakere til Irland for å representere Norge, og fire av deltakerne kommer fra Fighter Kickboxing Klubb på Bjølsen.

Andreas Lødrup, skal forsvare gullmedaljen han tok i Italia 2009 i fullkontakt. Hallgeir Lien skal også delta i fullkontakt, mens Ida Abrahamsen og Ina Grindheim deltar i Pointfighting.

Trener Daimi Akin har stor tro på at Norge nok en gang kommer hjem med flere medaljer.

– Utøverne har hatt en god treningsuke sammen på Toppidrettssenteret. Jeg både tror og håper at det blir noen gull i Irland, sier Daimi Akin som både er landslagstrener og klubbtrener.

Andreas Lødrup er den deltakeren det er knyttet høyest forhåpning til.

– Jeg er i mitt livs form. Nå skal jeg gjøre alt for å forsvare gullet fra VM i 2009 og ta det med hjem til Norge og Oslo, sier han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag