*Nettavisen* Nyheter.

Går Michelle videre?

 

Deltakerne må synge, danse og spille skuespill bedre enn de fleste, og mange får et beinhardt møte med en kvalitetsbevisst jury under onsdagens Grease-camp. Frognerbeboer Michelle Purvis er en av de som kjemper om en plass.

Det blir latter, tårer og imponerende prestasjoner når 32 deltagere skal bli til 14 på Greaseskolen. Etter en tøff og intens Greaseskole skal finalistene velges ut.

Hvem får drømmen knust? Og hvilke syv gutter og syv jenter går til direktesendingen?

- Jeg forventer at deltagerne har brukt tiden fornuftig frem til Greaskolen. At de har brukt tiden til å utvikle seg fra den første audition - innen sang, dans og verbalt. Jeg forventet også å få se nye sider av dem, sier Tom Sterri, juryformann.

Siste hinder

- Det blir spennende å se om noen overrasker meg. Se hvem som tar regi, og hvem som tar koreografi fort. Og det viktigste av alt er å se hvem som er ekstra gode i forhold til de andre, sier Tom.

Henriette og Erik og Kriss ønsker de 32 deltagerne velkommen til et par morsomme, intense og tøffe tøffe Grease-dager på Follo Folkehøyskole.

Her skal det danses så svetten siler og muskelene verker, det skal synges så juryen får bakoversveis og det skal fremføres gripende og morsomme dialoger.

Deltagerne må gi alt for å kunne imponere den ganske så kritiske juryen. For av de 14 som går videre fra Greaseskolen til direktesendingene skal tv-seerene kåre Norges svar på Danny og på Sandy.

Tom Sterri er juryforman og produsent for teateroppsetningen av Grease i Oslo Spektrum.

- De to som vinner konkurransen må kunne fylle rollen som Sandy og Danny i et fullstappet Spektrum, sier Tom Sterri.

Lokal deltaker

Vårt lokale håp, Michelle Purvis, er en av deltakerne som kjemper om en plass til direktesendingene fra Oslo Spektrum.

Hun gikk enkelt videre til Grease-camp av en imponert jury.

- Du skal videre, var den kontante beskjeden hun fikk etter sin opptreden.

Lokalavisen følger Michelle sin vei videre.

LES OGSÅ

Danset seg videre

Grease-feber på Frogner

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag