RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Garanterer latter

Revysjefene og skuespillerne er spente foran mandagens utsolgte premiere, men de forsikrer at det kommer til å bli moro.

LAMBERTSETER: -Vi håper folk kommer, morer seg og ler, sier revysjef Jørgen Bråten Nordby.
I helgen ble de siste forberedelsene til Lambertseterrevyen unnagjort. Da Nordstrands Blad var innom fredag ettermiddag, ble de siste dansetrinnene innøvd på scenen, mens andre jobbet med å bygge amfi av gamle paller.
Det blir jobbing døgnet rundt, men vi vet vi kommer i mål, og vi vet det blir bra, sier revysjefen.
Tittelen på årets revy er "Bare Erik Elgen, heksa og Kleshengeren". Lambertseterrevyen har lagt vekt på humor og har mange egenproduserte sketsjer, sanger og danser. Revyen stiller også med eget band Revyen har ikke noe spesiell rød tråd, men film er et slags gjenngangstema. Tittelen spiller på filmen Bare Bea og undertittelen til Narnia; løven, heksen og klesskapet, forteller Jørgen Bråten Nordby.
Premieren,idag, mandag 6.februar klokken 19.00, ble utsolgt på 15 minutter. Revyen spilles i aulaen på Lambertseter videregående skole og går fram til 17.februar.
-Vi er spente på premieren, men vi garanterer latter og moro og at folk kommer til å kose seg, sier revysjefen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere