RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

På denne byggeplassen kommer det som skal bli den Hemings nye stolthet. foto: alexander Synstad
På denne byggeplassen kommer det som skal bli den Hemings nye stolthet. foto: alexander Synstad

Garanti til Heminghallen

Et samlet bystyre har vedtatt en kommunal garanti til Nye Heminghallen. Dermed får prosjektet spillemidler.

SLEMDAL: Byggingen av hallen er allerede i gang. Ifølge klubbens egen hjemmeside behøver stiftelsen Nye Heminghallen om lag 17 millioner kroner i egenkapital. Det er klubben på god vei til å klare.

I går ga bystyret klarsignal til en kommunal garanti på 13,4 millioner kroner til prosjektet. Dermed får også prosjektet spillemidler. Den kommunale garantien er en forusetning for at det kan gis spillemidler.

60 millioner

Prosjektet har en totalkostnad på om lag 60 millioner kroner. Av disse kommer 30 millione kroner fra det offentlige, 12 millioner i banklån, 2,5 millioner i ekstrakontingenter og om lag 17 millioner kroner i privat støtte.

Treningsanlegg

Den aldrende Heminghallen skal forvandles til et stort treningsanlegg på Slemdal. Ifølge prosjektplanen skal det blant annet bygges en ny stor hall med fire baner. Den skal godkjennes for flerbruk. Videre skal det bygges et treningssenter, nye garderober, kantine og proshop.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere