RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Garasjeplass ikke på sin plass

Tore-Jarl Jønsberg i Vestliåsen boligsameie i Stovner kan ikke kjøre bil, likevel må han betale 7 000 kroner for garasjeplassen.

Stovner: Tore-Jarl Jønsberg sitter i rullestol og har ikke bil. Overfor Aftenposten reagerer han på at sameiet krever at han kjøper garasjeplass.
- Jeg lever på en uførepensjon som nærmer seg 10 000 kroner i måneden. Jeg har ingen formue. Da sier det seg selv at det er vanskelig å skaffe 7 000 kroner til en garasjeplass jeg ikke har bruk for, sier Jønsberg til avisen.
I tillegg må Jønsberg som er selveier, betale 182 kroner i måneden i leie for garasjeplassen.
Styreleder ved Vestliåsen boligsameie, Torstein Nilsen vil ikke kommentere saken overfor Aftenposten utover at boligsameiet har vedtatt at alle skal kjøpe garasjeplass.
- Vi behandler alle likt for at det skal bli mest mulig rettferdig. Jønsberg blir behandlet på samme måte som for eksempel eldre som ikke har bil, sier Nilsen til avisen.
Ifølge avisen har sameiet tilbudt seg å hjelpe Jønsberg med å leie ut plassen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere