RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

KONKURRANSE: Holtet Conditori får hard konkurranse når United Bakeries snart skal inn i nabolokalene på Holtet. 
FOTO: NINA SCHYBERG OLSEN
KONKURRANSE: Holtet Conditori får hard konkurranse når United Bakeries snart skal inn i nabolokalene på Holtet. FOTO: NINA SCHYBERG OLSEN

Gårdeier: – Det var nå det var mulig

Gårdeier mener United Bakeries har løfteevne og kompetansen som skal til for å starte servering i hjørnelokalet.

HOLTET: Det er selskapet Ananke As og Erik Yngve A. Hanisch som eier og leier ut Kongsveien 94.

– Langsiktig har vi ment at hjørnelokalet, hvor 7/11 var, er det lokalet på Holtet som er best egnet for servering med tanke på uteplass og solforhold. Det er omfattende arbeider som må gjøres med lokalet for å få til serveringsvirksomhet der og de har løfteevne og kompetanse til dette, sier Erik Hanisch.

Det er ennå ikke klart når United Bakeries åpner, men det må gjøres en betydelig investering og jobb i lokalet.

Hanisch mener de ikke vil presse ut Anett Mathisen, men grep en mulighet da 7/11 flyttet ut. Nå vil de prøve å finne en løsning for Mathisen.

– Dessverre var det nå det var mulig å gjøre disse grepene med å få en servering i tilknytning til hjørnelokalet i forbindelse med at 7/11 ikke ønsket å bli værende. Anett Mathisen har kun ca. 2 år igjen på sin kontrakt. Vi setter stor pris på hennes engasjement på Holtet og prøver å få til en løsning med henne, sier Hanisch.

United Bakeries vil ikke si noe mer om når de er klare for innrykk på Holtet.

– Avtalen er nok ikke klar på dette lokalet, og derfor har jeg ingen detaljer til deg, sier Hans Thorne.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere