RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gardemusikken mot nye høyder


Inspirerende dirigent: Musikktroppen under en øvelse mandag formiddag. Her med musikkmajor og dirigent Eldar Nilsen. FOTO: ELISABETH C. WANG
Inspirerende dirigent: Musikktroppen under en øvelse mandag formiddag. Her med musikkmajor og dirigent Eldar Nilsen. FOTO: ELISABETH C. WANG
For øyeblikket går det hardt for seg i musikktroppen til H. M. Kongens Garde. På søndag inntar de Oslo Konserthus.

HUSEBY: Tradisjon tro inviterer Hans Majestet Kongens Garde til festkonsert i Oslo Konserthus på søndag klokken 18.00.

Litt pop, litt tradisjon

Gardemusikken mestrer mange ulike sjangere, og også i år vil publikum få oppleve det musikalske spennet gjennom en forrykende festforestilling i en av byens konsertarenaer.

– Det blir en spennende blanding av alt fra Abba, med egne solister, til sekkepiper fra Skottland og Wilhelm Tell Overture. Det blir litt pop og litt humorblandet med innslag av den mer tradisjonelle og sermonielle gardemusikken, forteller musikkmajor Eldar Nilsen.

– Dedikert gjeng

Musikktroppen har øvd til konserten siden starten av året og Nilsen, som har jobbet med Gardemusikken i 7 år, mener dette er en flott og dedikert gjeng.

– Det er en fin gjeng jeg jobber med hvert år og jeg har stor tro på søndagens konsert. Dit kommer både venner, familie og den militære ledelsen samt alle andre interesserte, sier Nilsen.


H. M. Kongens Garde festkonsert i Oslo Konserthus/store sal.

Konserten starter klokken 18.00.

For mer informasjon se: www.oslokonserthus.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere