RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gatas Parlament får ny Melodi Grand Prix-sjanse


Aslak og Elling Borgersrud, er klare for Melodi Grand Prix igjen, sammen med resten av Gatas Parlament.FOTO: MARTE KRISTIANSEN
Aslak og Elling Borgersrud, er klare for Melodi Grand Prix igjen, sammen med resten av Gatas Parlament.FOTO: MARTE KRISTIANSEN Foto: FOTO: MARTE KRISTIANSEN
Rapperne fra østkanten får en plass i Sistesjansen kommende lørdag.

OSLO: Lørdag er det klart for siste delfinale i Melodi Grand Prix. Deltakerne er de mest populære av de som ikke kvalifiserte seg i de første finalene, og Gatas Parlament får dermed en ny mulighet til å kjempe om plass i den norske finalen.

– Tusen takk til alle som stemte på oss forrige gang! At dere stemte på oss (og så mange ganger hver) gjør at vi er med videre på lørdag. Det var altså ikke forgjeves, skriver rapperne på sin nettside.

Gode MGP-kunnskaper

De radikale rapperne fra Oslos østkant fikk mye oppmerksomhet da de ble valgt ut til å være med i årets musikkfest på tv med låta «Jobbe litt mindre og tjene litt mer».

– Det er altfor lite artister fra oslos østkant på scenen i Melodi Grand Prix. Dette er vår måte å representere gata vår på, sa Aslak Borgersrud til dittOslo den gang.

Senere har vi også testet MGP-kunnskapene til gutta i Gatas Parlament. Dette ga både imponerende svar og lystig sang til Ketil Stokkans «Branderburger Tor».

Se video av Gatas Parlament synge Grand Prix-låter her!

 

Frir til fansen

På lørdag får vi svar på om teorikunnskapene blir omsatt i praksis. Sistesjansen er lagt opp som en cup, der åtte artister kjemper mot hverandre to og to, til det gjenstår to artister som får plass i finalen.

Gatas Parlament frir nå til sine fans for å sikre nok stemmer.

– Vi trenger din hjelp (igjen) nå på lørdag 5. februar på NRK1 kl 19.55, oppfordrer gruppa.

Se Gatas Parlament sin MGP-opptreden her:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere