RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gatas Parlament går for verdensherredømme med sin deltakelse i Melodi Grand Prix 2011.
Gatas Parlament går for verdensherredømme med sin deltakelse i Melodi Grand Prix 2011. Foto: FOTO: HEGE BJØRNSDATTER BRAATEN

Gatas Parlament klare for Melodi Grand Prix

Gatas Parlament representerer østkanten under Melodi Grand Prix 2011.

OSLO ØST: – Det er altfor lite artister fra oslos østkant på scenen i Melodi Grand Prix. Dette er vår måte å representere gata vår på, sier Aslak Borgersrud.

Mandag ble det klart at gutta i østkantbandet Gatas Parlament er blant de ni første artistene som skal delta i neste års Grand Prix-finale.

Frontfigur Aslak kan forteller at skal gjøre Melodi Grand Prix 2011 både kulere og mer spennede.

– Vi skal gjøre Melodi Grand Prix mye bedre. Nå har vi fått en skikkelig diger scene vi skal skrike ut fra. Dessverre fører det kanskje til at fansen vår må bruke noen ekstra kroner i januar på å stemme på oss per sms i januar.

– Hvordan fant dere på at dere skulle delta på Melodi Grand Prix?

– Vi satt i sommer og lagde masse nye låter. Alle låtene var jævlig bra, men det var spesielt en låt vi tenkte at vi måtte lage mye oppstyr rundt. Samme kveld ringer Per Sundnes og spør om vi vil være med i melodi Grand PRix 2011, ler Borgersrud.

Låta, som har navnet «Jobbe litt mindre, og tjene litt mer» beskriver Aslak Borgersud som en trekkspillbasert rap som kan forandre verden. Aslak lover fullt spetakkel når han står på scenen sammen med Don Martin og broren Elling den 15. januar. 

– Vi skal ta over verden og gir full guffe! Å være beskjedne har vi ikke tid til, så vi går for å vinne. Vi satser på å ta publikum med storm.

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere