RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gatefest med brask og bram


Kristin Bonnevie driver Albin up. Hun er stolt over 25-årsjubileet.
Kristin Bonnevie driver Albin up. Hun er stolt over 25-årsjubileet.
Når Albin Upp fyller år, merkes det på hele Briskeby. I den avstengte Holtegata var det ikke mangel på mennesker som kom for å feire.

$PHOTOHEADER_ON$BRISKEBY:$PHOTOHEADER_OFF$ Lørdag var det storstilt feiring med ballonger og mat hos Albin Upp. 25-årsjubileet trakk mye folk.

Her er det gamle og nye venner og noen vi ikke kjenner, det er kjempebra at så mange har kommet enda vi ikke har kommet helt i gang ennå, sier daglig leder Kristin Bonnevie.


25 år en bragd

Nedre del av Holtegata var stengt av for anledningen. Ute var det dekket bord med hvite duker og blomster. Ved siden av sto grillen. Vin for de store og brus for de små, var noe av det de besøkende kunne leske seg på.

Da vi skulle ordne til festen, sto jo biler parkert her, og det ble litt kaotisk. Men til slutt hjalp Trafikketaten oss, og vi fikk ordnet her. Litt forsinket er det, men jeg tror folk er tålmodige med oss, forklarer Bonnevie, og hun hadde rett.

Inne i galleriet var det såpass fullt at man måtte passe på hvor man satte ned foten. Gratulasjonene haglet, og positive bemerkninger om utstillingen kunne høres i alle kriker og kroker.

25 år er en bragd i seg selv, spesielt innenfor én og samme bransje, mener Bonnevie.


Jazz, bøker og keramikk

Albin Up kunne også by på levende musikk i form av jazz.

Jazz er hjertet nær, og de fleste på vår alder liker slik musikk. Vi har jo benyttet oss av dette bandet før og vet hva de kan levere, sier Bonnevie.

Barna fikk også oppleve litt. Byggeklosser sto til disposisjon, i tillegg til å kunne male.

Når det er noe som skjer i området, stiller hele Briskeby opp, forteller Mette Wildhagen, fra Messel&Wildhagens antikvariat. Hun har med bøker som er relatert til kunst til festen, men i antikvariatet finnes så mye mer.

Wildhagen har sine bøker på et bord sammen med keramikken til Birte Kittilsen.

Kittilsen har drevet med keramikk siden 1965. Hun lager alt fra musikkinstrumenter til skåler. Det er også hun som står for barnas lekeklosser denne dagen.

I dag skal det serveres Briskeby-suppe i bollene mine, og meningen er jo at man skal kunne kjøpe dem, avslutter hun.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere