RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gaupe på terrassebesøk

Jorunn Knudsen i Gamle Bygdevei på Mortensrud fikk besøk av en gaupe på terrassen fredag morgen, skriver Dagbladet.

Mortensrud: Det var i følge avisen ved åtte-tiden om morgenen Knudsen fikk det noe uvanlige besøket. Det var ikke et kort besøk gaupa gjorde på mortensrudterrassen. Dyret ble nemlig værende på terrassen en god stund før den vandret avgårde. Men bare en time senere var dyret tilbake forteller Knudsen til Dagbladet.

Klokken var like over åtte i morges, da den ene katten vår lagde en forferdelig lyd. Rene urinstinkt-lyder. Jeg løp ut i stua og der stod gaupa på terrassen, forteller Knudsen til Dagbladet.

Da rovdyret kom tilbake oppdaget den Knudsens katt som stod i vinduet. Den skal da ha hevet seg mot vinduet i et forsøk på å ta den. Katten ble så redd at den forsvant opp på loftet. Knudsens andre katt derimot var langt mer tøff og ble stående og knurre mot gaupa som stod utenfor. Men gaupa fant seg til rette på terrassen og tok seg en lur før den etter to-tre timer forsvant.

I fjor vinter skrev Nordstrands Blad om flere tilfeller hvor folk hadde hatt gaupe på besøk i hagene på Nordstrand og Bekkelaget. Også Ulv ble observert i området ved Nøklevann forrige vinter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere