RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gaustad stasjon stengt til oktober


STOPPER IKKE ENNÅ: T-banen stopper ikke på Gaustad stasjon før i oktober. I mellomtiden går det buss mellom Gaustad og Majorstuen.
STOPPER IKKE ENNÅ: T-banen stopper ikke på Gaustad stasjon før i oktober. I mellomtiden går det buss mellom Gaustad og Majorstuen. Foto: ARKIVFOTO
T-banelinje 1 stopper ikke ved Gaustad stasjon fra mandag 8. august. Det blir imidlertid bussforbindelse mellom Gaustad og Majorstuen.

HOLMENKOLLBANEN: Denne sommeren er linje 1 mellom Majorstuen og Frognerseteren blitt betjent med buss. Dette har sammenheng med at Statens vegvesen bygger ny gang- og sykkelvei ved Gaustad stasjon.

Gang- og sykkelveigraving

Arbeidet har blant annet medført graving av en kulvert ved Gaustad stasjon for å føre gang- og sykkelveien under sporet. Arbeidet var planlagt ferdig til søndag 7. august og med gjenåpning av banen fra mandag 8. august, melder T-banen.

Setter opp buss

T-banens linje 1 vil frem til oktober ikke betjene Gaustad stasjon, og togene vil kjøre forbi stasjonen i begge retninger.

I denne perioden settes det opp buss mellom Gaustad og Majorstuen.

– Det blir publisert detaljert informasjon om endringene på T-banens og Ruters hjemmesider, samt på stasjoner og vogner. Nærmere informasjon om avgangstider, busstrasé m.v. blir også publisert på Trafikantens hjemmeside.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere