*Nettavisen* Nyheter.

GBKs herlige målfest

Etter å ha rundspilt Ull/Kisa etter alle kunstens regler, scoret GBK like mange mål i lørdagens forestilling som de hadde gjort på sesongens fire første kamper.

Rødtvedt: - Denne kampen kan vel best karakteriseres som gøy og sprudlende, sa GBK-trener Rolf Teigen etter lørdagens målfest mot Ull/Kisa.
Teigen og hans støtteapparat hadde som vanlig forberedt seg grundig. De hadde sett flere av Ull/Kisas kamper med den hensikt å prøve å avdekke hvilke muligheter som kan skapes mot Jessheim-laget. GBK-treneren mente at det var gode betingelser for å lykkes med eget spill og opplegg til denne kampen.
Og resultatet taler for seg: Enveiskjøring mot Ull/Kisas stakkars målvakt, Olav Dalen, i samfulle 90 minutter, og sluttresultat 6-0.

God åpning

Groruddalen tok ledelsen ved Henning Jørgensen etter en nydelig slått dødball av playmaker Faisel Sharif. Dette skjedde i en god åpningsperiode hvor både Christian Torbjørnsen og nevnte Sharif kunne økt hjemmelagets ledelse. Men GBK-spillerne rakk knapt å ergre seg over forspilte muligheter før nye dukket opp.
Fem minutter før pause scoret GBK et nydelig mål etter mange av sine strømlinjeformede angrep. En elegant opprulling endte med at omgangens store spiller, Faisal Sharif, slår igjennom venstreback Jamal El-Mazari, som fra dødlinja treffer en flygende Anders Hatlèn på bakerste stolpe. Stupheadingen til Hatlèn fyker i nettet bak en sjanseløs Kisa-målvakt.

Sezan-show

Mens Faisel Sharif var toneangivende og sentral i 1.omgang, er det vanskelig å komme utenom Sezan Ismailovski når man skal beskrive 2.omgang.
Først var han nest sist på El-Mazaris 3-0-scoring. Så la han uselvisk ballen på sølvfat til storscorer Torbjørnsen til 4-0. Før han avsluttet målkalaset på egenhånd med kampens to siste scoringer.
I dag var vi rett og slett overlegne. Vi har ikke scoret så mye i år som vi pleier å gjøre, men i dag løsnet det skikkelig, sa den smilende tomålsscoreren, Sezan Ismailovski.
At GBK var overlegne var det ingen som helst tvil om. Hjemmelaget vartet opp med hurtige overganger og etablerte angrep som det oste kvalitet av. Spesielt imponerende var presisjonen i oppspillene og rytmen i de offensive bevegelsene. Ull/Kisa var på ingen måte noen målestokk i denne kampen. Det skal derfor bli spennende å se hva som bor i GBK når de etter hvert møter de to topplagene, FK Tønsberg og Nybergsund, som står med full pott så langt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.