RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Margrethe Geelmuyden håper at nye opplysninger som kom frem i Høyesterett vil få politikerne til å tenke seg om. Foto: Vidar Bakken
Margrethe Geelmuyden håper at nye opplysninger som kom frem i Høyesterett vil få politikerne til å tenke seg om. Foto: Vidar Bakken

Geelmuyden: - Det eneste riktige

Margrethe Geelmuyden håper politikerne vil ta affære i ambassadesaken.

HUSEBY: - Å ta saken tilbake til bystyret er det eneste riktige å gjøre. Det finnes ikke lenger gode argumenter for å ødelegge 40 mål friområde. Ambassadøren sa selv at i London klarer de seg med 20 mål fordi de kan bygge i høyden. Det kan de her også. Noen politikere vil ha "ro" i saken. Ro er aldri noe argument for å ødelegge miljøet, sier leder av Aksjon Vern Husebyskogen, Margrethe Geelmuyden.

LES OGSÅ: Kan stoppe ambassaden

- At "Høyesterett har talt" er heller ikke noe argument. Vi tapte i retten med henvisning til Altadommen. Altautbyggingen ble gjennomført. Staten ville vise styrke, men angret etterpå. I 1989 gikk statsminister Gro Harlem Brundtland offentlig ut og innrømmet at Alta-utbyggingen var unødvendig. Det er unødvendig å bygge ut Husebyskogen, og heldigvis er det ikke for sent å stanse ødeleggelsene, sier Geelmuyden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere