RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Geelmuyden gir aksjonstips


AKSJONIST: Margrete Geelmuyden har jobbet som aksjonist i flere år.
AKSJONIST: Margrete Geelmuyden har jobbet som aksjonist i flere år.
Margrete Geelmuyden fra Husebyaksjonen og Nettverket grønne lunger skal gi beboere i Lille Tøyen hageby tips om å aksjonere.

LILLE TØYEN: I forbindelse med at det foregår mye bygging og nyetablering rundt hagebyen, skal Margrete Geelmuyden gjeste nabolaget, for å dele sine erfaringer som mangeårig aksjonist, melder Lille Tøyen Hageby på sine nettsider.
Lille Tøyen Hageby ligger i grenseområdet mot den nye Ensjøbyen hvor det i løpet av de årene framover skal komme flere tusen nye boliger. Allerede har beboerne vært engasjert i forholdt til utbygging av Tiedemannsjordet, og senest på møtet i bydelsutvalget 27. september deltok representanter for hagebyen på åpen halvtime, for å snakke om brakkebarnehagen som har fått plass ved siden av Hasle skole.
Med andre ord bør beboere og andre som vil jobbe aktivt ovenfor både politikere og utbyggere huke av onsdag 17. oktober i kalenderen. Da stiller Geelmuyden på ungdomsklubben mellom klokka 19 og 20.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere