RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Røa-trener Geir Nordby håper på ny suksess i den vanskelig «året-etter-gullet»-sesongen. Røa serieåpner mot Team Strømmen søndag.
Røa-trener Geir Nordby håper på ny suksess i den vanskelig «året-etter-gullet»-sesongen. Røa serieåpner mot Team Strømmen søndag.

Geir Nordby: Gulljakka kledde meg bra

Optimistisk Røa-trener under kick-off for Toppserien i dag.

ULLEVÅL: Aldri før har det vært mer interesse, eller trøkk før seriestarten i Toppserien.

Jenteløftet, som sikrer lagene i Toppserien en årlig grunnstøtte på en million kroner i fem år fremover, samt gratis fly til bortekamper og gratis overnatting, og TV2s økende profilering, har gjort at flere nå har fått øynene opp for kvinnenes eliteserie.

Under dagens kick-off på landslagsarenaen var det seks-syv fotografer, og to-tre som filmet, mens spillere, trenere og ledere av Norsk fotball presenterte seg og sitt, før årets Toppserie braker løs til helgen.

Født optimistiske på Røa

Røa spilte hovedrollen i fjorårets seriespill, og er også i år en av medaljefavorittene.
Geir Nordby var den første som fikk mikrofonen i ansiktet, da hele trenerstaben i Toppserien sto samlet på podiet i Colosseum på Ullevaal stadion.

Vi er født optimistiske her på Røa, i hvert fall er jeg det. Og selv om vi ikke har hatt en optimal vintersesong, skal vi være med helt i toppen, slår Nordby fast, og legger kjekt til:

Jeg syns den gulljakka kledde meg bra, og jeg vil gjerne ha den i år også, sier Røa-treneren.

Odden tar opp kampen

Røa er som kjent regjerende mestere, men ifølge trenergjengen på podiet i dag, er det flere lag med ambisjoner om å utfordre «the dynamite girls».

Asker og Kolbotn er, sammen med Røa, tippet på topp tre før sesongen. Og Asker-trener Jan Aksel Opsahl Odden er ikke redd for å snakke seg inn i gullstriden.

Jeg tror den gulljakka til Geir, hadde passet meg vel så bra, kommenterer Odden lurt, og sikter nok både til størrelsen sin, og kapasiteten til Asker-laget.

Vi må være ydmyke

Nordby gleder seg til serieåpningen mot Team Strømmen søndag. TV2 sender direkte fra kampen, og det snakkes om publikumsrekord i LSK-hallen.

Det blir en åpen kamp. Vi er jo tittelforsvarer, så det er alltid tøft sesongen etter, sier Røa-sjefen. Til tross for ambisjonene om å ta gull, eller i hvert fall medalje, er Nordby klar på en ting.

Vi må være ydmyke selv om vi vant i fjor. Vi må gå i kjelleren i hver kamp, og prestere, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere