RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

George scoret tolv

Michael George (27) ble den store helten med sine tolv scoringer da Vestli utklasset Elverum med 35-25 hjemme i Stovnerhallen.

Vestli IL 35(18)
Elverum IL 25(14

Stovner: Jeg får veldig mange bra baller av gutta i dag, og da er det veldig greit for meg, sier Michael.
Tolv scoringer er ikke hverdagskost for 27-åringen fra Ammerud.
Tolv har det vel ikke blitt før, men jeg har scoret ti en gang. Formen har vært bra i det siste, sier Michael.
Vestli hadde litt trøbbel i begynnelsen mot nedrykkstruede Elverum. Den evigunge storskytteren Stig Rasch fikk herje fritt, og Elverum ledet med et par goaler midtveis i omgangen. Så begynte Vestli å fungere bedre. Keeper Emil Jungman spilte seg stort opp, og Vestli fikk fart på kontringene.
Vi visste at Elverum var trege hjemover, så derfor kjørte vi på, forteller Michael. Vestli scorer bøttevis med mål i hver eneste kamp, og turbohåndballen kjennetegner laget. Det var fjorårets trener, Marinko Kurtovics, varemerke.
- Marinko var veldig opptatt av det, og Svein André (Olsen) har jobbet videre med. Og det passer oss bra, sier Michael.

Topplag

Vestli ledet med fire mål ved pause, og vant til slutt med komfortable 35-25. Dermed tok Vestli sin femte strake seier etter at de hadde tapt sesongens fire første seriekamper.
De som dømte oss nord og ned etter fire kamper må ta et oppgjør med seg selv, sier Michael.
For når en ser litt tilbake, så var det ikke så veldig rart at Vestli fikk en tøff start på sesongen.
Vi møtte Sandefjord, Drammen, Haslum og Heimdal. Og det er de fire topplagene. Dessuten hadde vi fått ny trener, og noen nye spillere. Så vi har vært gjennom en prosess, og nå fungerer det meste veldig bra, sier 27-åringen, som tidligere har spilt for Ammerud og Nit/Hak.
Med seieren mot Elverum puster Vestli topplagene i ryggen, og fjorårets litt sensasjonelle bronsemedalje er plutselig innen rekkevidde.
Skal vi ta medalje, så må vi slå noen av topplagene. Blir vi blant de seks beste, så er vi fornøyde, sier tolv-målsscorer Michael George.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere