RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Geværet som ble funnet på Universitetet lå i ulåst studentskap

Våpenet som ble funnet på Blindern l var ikke innelåst.

BLINDERN: Våpenfunnet på universitetet på Blindern fredag 26. august ble gjort i en plastsekk i et ulåst skap. Skapet benyttes til oppbevaring av gjenstander som er fjernet fra andre skap, melder politiet.

Del på Facebook

Var stjålet

AG3-geværet ble meldt stjålet privat i Oslo i 2003. Sluttstykket til dette var sendt Heimevernet i 2002.

I helgen har finneren av våpenet vært avhørt av politiet, i tillegg til bokskapansvarlig. De som har benyttet skapet hvor posen muligens kunne spores tilbake til er også avhørt.

Det har ikke kommet fram opplysninger som klarlegger forholdene rundt våpenet, men det jobbes videre med dette i dag. Det utføres tekniske undersøkelser.

Isolert funn

Oslo politidistrikt ser på dette som et isolert våpenfunn som ikke kan settes i forbindelse med andre saker. Men ser alvorlig på at det blir funnet våpen i en utdanningsinstitusjon, og politiet er glad for den årvåkenheten Universitetet i Oslo har vist i denne saken, skriver politiet i en pressemelding.

Saken etterforskes ved Majorstua politistasjon.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere