RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gi meg mer!


Awakening lykkes i stor grad med å gi historien fra det første spillet mer å koke suppe på
Awakening lykkes i stor grad med å gi historien fra det første spillet mer å koke suppe på
Oppfølgerspillet til Dragon Age Origins er både morsomt og underholdende.

SPILLVERKET.NODragon Age: Origins var et av fjorårts suverent beste spill. Med spillmekanikker som gjenspeilet fordums storheter som Baldurs Gate og lineær historiefortelling i så storstilt skala som bare Bioware til nå har levert, så var det aldri tvil om at det var snakk om en klassiker.

Her finner du vår anmeldelse av Dragon Age: Origins

Dragon Age Origins: Awakening er den første av sannsynligvis flere utvidelsespakker vi blir servert. Men byr oppfølgeren på like mye moro som den første utgaven?

Svaret får du her

Ja, så godt som. Awakening lykkes i stor grad med å gi historien fra det første spillet mer å koke suppe på. Rundet du det første spillet uten å få ordentlig svar blant annet på hva The Blight egentlig er, så bør du spille gjennom denne utvidelsen.

I tillegg blir blir vi servert en helt fersk, førsteklasses fortelling som på mange måter er like spennende som hovedplottet i Origins. Mystikken rundt «Arkitekten» og hans snakkende Darkspawn tok tak i meg helt fra starten av.

Finn prisen på Dragon Age Origins-spillene i Prisguide.no

Morsom og gjennomført

Awakening er en svært morsom og gjennomført utvidelsespakke, og ingen unødvendig spinoff.

Enkelte vil nok absolutt dele min skuffelse over at man bare blir overflatisk kjent med de svært interessante karakterene. Men kanskje får vi se Anders og gjengen i senere spill.

Utvidelsen er absolutt verdt å spille gjennom, både fordi Dragon Age-formelen fortsatt er knakende god, men også fordi den tetter igjen hull i den opprinnelige historien man kanskje ikke visste var der engang.

Dragon Age Origins: Awakening føles kort og godt som en naturlig og hensiktsmessig utbrodering av fortellingen som startet med en aspirerende Grey Warden og hans venners kamp mot Erkedemonen. Jeg verken tror eller håper at fortellingen slutter her.

Les hele anmeldelsen av Dragon Age Origins: Awakening på Spillverket.no

Les også disse sakene:

Anmeldelse: Just Cause 2 - Underholdende charterferie

Anmeldelse: Prison Break: The Conspiracy - En lidelse

Intervju med de norske gutta bak Battlestar Galactica Online

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere